Veloitukseton tapaaminen

Ensimmäinen tapaaminen on veloitukset, eikä se sido asiakasta ostopäätökseen. Tapaamisen yhteydessä kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne ja käydään läpi valmennuksen tavoitteet.

Varaa aikasi veloituksettomaan tapaamiseen

Pienryhmäharjoittelu/valmennus

Ryhmä alkaa syyskuussa  Uk-areenan liikuntasalissa
(tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)

Mikään ei voita tunnetta, joka on syntynyt hyvässä seurassa ja hyvällä fiiliksellä! Pienryhmäharjoittelu on oiva tilaisuus saada hyvä startti liikuntaan.
Pienryhmäharjoittelu tuo lisää motivaatiota liikuntaan, ryhtiä ja rytmiä arjen askareisiin sekä hyvää tsemppiä omille tavoitteille.
Pienryhmä tapaamisissa jaamme asiakkaillemme tietopaketteja oikeanlaisesta, oikean tehoisesta ja tavoitetta tukevasta liikunnasta.  
Jaamme keinoja ja tietoa, kuinka ravitsemusta voi hiljalleen muuttaa parempaan suuntaan.
Tuemme henkilökohtaisten tavoitteiden asettelussa ohjeistamalla ja neuvomalla.

Pienryhmäharjoittelussa lähdetään liikkeelle liikunnan perusteista, jotta liikkuminen olisi alusta alkaen mielekästä ja palkitsevaa. Perustan päälle on hyvä alkaa rakentamaan monipuolisia ja motivoivia harjoitteita. Pienryhmäharjoittelu tapahtuu Personal Trainerin johdolla. Personal Trainer ohjaa ja opastaa asiakkaita harjoittelussa henkilökohtaisesti.  Harjoitteissa huomioidaan asiakkaiden henkilökohtaiset resurssit.  Jokainen liikkuu omalla tasollaan Personal Trainerin valvovan ja asiantuntevan silmän alla.  :)

Pienryhmäharjoitteluryhmään osallistuessasi saat 6x-ryhmäliikuntakortin kaupanpäälle.

Sinun valmennukselliset tavoitteesi voivat olla: terveyden edistäminen, yleis- tai lihaskunnon parantaminen, painonpudottaminen, -hallinta jne.

RÄÄTÄLÖIDYT RYHMÄT / ILMOITTAUTUMINEN


STARTTIRYHMÄ
on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat aloittaa liikkumisen pitkän tauon jälkeen tai kokonaan uutena aluevaltauksena. Tunnit ovat suunniteltu startti liikkujan näkökulmasta. Tunnilla edetään hiljalleen ryhmäläisten ehdoilla. Tunnit sisältävä lämmittelyn, lihaskunnon ja venyttelyn. Startti ryhmässä tutustutaan erilajien saloihin perusteita opettelemalla. Maltti on valttia liikuntaa aloitettaessa :). Ryhmään otetaan max. 15 henkilöä. 

UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ ke 5.9.2018

Haluan ryhmän alkmiseta ja sisällöstä lisätietoa.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.40 Uk-areenalla (jäähallin kupeessa kisapuistossa)
Ilmoittaudu 24.8.18 mennessä.  Ryhmän hinta 70€/kk. 

UPEILLE ISOILLE NAISILLE
suunnitellulla tunnilla edetään ryhmäläisten ehdoilla. Liikkuminen aloitetaan hiljalleen liikuntaan totuttelemalla. Kunnon ja taitojen karttuessa, mennään miellyttävästi mukavuusalueen ulkopuolelle, jossa kunto kasvaa ja hyvän olon fiilis lisääntyy. Liikuntaan, liikunnan ilosta, hiljalleen totuttelemalla. Eihän Roomaakaan päivässä rakennettu! ;)  Ryhmään otetaan max. 15 henkilöä.

UUDET RYHMÄT ALKAVAT SYKSYLLÄ su 9.9. 2018

Haluan ryhmän alkmiseta ja sisällöstä lisätietoa.

Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 17.30 Uk-areenalla (jäähallin kupeessa kisapuistossa) 
Ilmoittaudu 24.8.18 mennessä.  Ryhmän hinta 70€/kk.

 
ILMOITTAUDUN

 Starttiryhmä  ke 18.40

 Upeiden isojen naisten tunti su 17.30

Nimi

Puhelin

Sähköposti


 

Ohjaaja

Terhi Kuolimo / 040 7280927

Kuntohoitajan tutkinto (Valvira)
Urheiluhierojan koulutus
Personal Trainer koulutus (Lisenssoitu Traine4You 9kk)
25 vuoden kokemus liikunnanalalta